benjo
Nouveau poète
Kullanıcı hayatım Fransa'da tren onun gerçek hayatta olduğu hayatının ne kule aşağı bir tarama günlük ayağı mezun olduktan sonra bir günü var bizim arkadaşın kardeşi oldu yani seulle olduğunu bu size büyük bir yukarı benim dostum yaşam avencée sağlayacaktır çünkü size Menta dinlemek iyi ben size söyleyeyim vermek için gerçek bir Seron alır kim rap Benjo ela altındaki sonra her öğleden sonrapolis alıntı sen de her şeyi gölet keuff qu'ois olduğunu görmek daha söylüyorlar ama bu bizim hayatımız söyledi biliyorum bizim buna votka kokuyor, ben bahsediyorum size gurur el'étre ouio Evet evet evet ben operasyonel kimim jesuis ets söylemek turk turk ilk kez HLM rap aşağı mutfak bilmiyorum olduğunu sen bana adam kadın Aite kalbimde olurdum çünkü operasyonel temsil etmeye devam etmek am ama arkadaşım seni seviyorum tüm aileyi temsil da arkadaş ama öyle okunaklı ise aynı hakkı ben de ela savaş açan bir dédicasse Çeçenistan hazırmısın adam saygı totalemenr hayatı benim kralı gibi bir Burada Gogole veya trol google ama bizim Conquette discution gelmişti EŞLİĞİNDE iyi niyet ile kirli değildir oğlu iseniz onun tarafından size karşı yener quis ort bir erkekle birlikte kim varsa olan brest bir kız kalma veya topu kalibre silah fusser çünkü quimper Audierne s Metter bu senin kaput geçiş yanlış giderse onlar Alor az atachée olan burada bir aile dostu olan adam kardeş tür ücretsiz değilyabancı Daron için adam babamız ya da o peni fon 'diye bir fikir var onu öldürür demek doğru bir şey yaptım ama hiç bir şey diyemeden o anneden görünümü vardır çünkü makbuz EPUR, maliyetkızın saldırı ile çapı ben avence mezuniyet için Sexion ise babasının frapepr mom silteplais arréte evli tarafından